Antigeen Detectie kit - Swab

Deze snelle test maakt gebruik van nasopharyngeale-uitstrijkjes, oropharyngeale-uitstrijkjes en neusuitstrijkjes..
Due to the simple test design, the test is easy to use. You just take a swab and 15 minutes later
you know if you ave the coronavirus. Our rapid test is CE-IVD approved. 

De antigeen detectie kit van NewGene maakt gebruik van  nasopharyngeale swabs, oropharyngeale swabs en nasale swabs als monster. Deze test is de enige die verschillende soorten swabs heeft voor alle drie de monsters. De test is gebaseerd op een immunochromatografische membraantest die gebruik maakt van zeer gevoelige monoklonale antilichamen om nucleocapside-eiwit van SARS-CoV-2 te detecteren. Met slechts een paar druppels monster- en extractiebuffer weet u in 15 minuten of u corona heeft of niet. Onze antigeendetectietest is CE-IVD goedgekeurd voor professioneel gebruik.FEATURES

  • Makkelijk te gebruiken
  • Sensitiviteit 95,7 – 98,0%
  • Specificiteit 99,0 – 99,2%
  • Verder niks nodig
  • CE-IVD gekeurd

BENEFITS

  • NAUWKEURIG. De dubbele antigeenmethode geeft een hoge nauwkeurigheid
  • TER PLEKKE. Met deze kit is het mogelijk om overal een coronatest af te leggen.

Just like Abbott, Roche, and Quidel, this test is registered in Europe and in possession of a valid CE and TüV certificate. This test also meets the minimum requirements of the RKI and PEI (the German RIVM) and is included in the BfArM list. The Federal Institute for Drugs and Medical Devices is an independent higher federal authority within the portfolio of the Federal Ministry of Health in Germany. The NewGene rapid test is registered in several countries including France, Italy, Portugal, Czech Republic, Belgium, Greece, Peru, and Argentina. And more countries (including Switzerland) are busy validating this easy quick test. CE certification for use as a consumer self-test has been requested.

Goffin Molecular Technologies is not liable for incorrect use, storage, results, and explanation of the rapid test and any resulting calamities.


Deze test is net zoals Abbott, Roche en Quidel geregistreerd in Europa en in bezit van een geldig CE en TüV certificaat. Ook voldoet deze test aan de minimum eisen van de RKI en PEI (het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst. Het Federaal Instituut voor Drugs en Medische Hulpmiddelen is een onafhankelijke hogere federale autoriteit binnen de portefeuille van het Federale Ministerie van Volksgezondheid in Duitsland. De NewGene sneltest is in meerdere landen geregistreerd waaronder: Frankrijk, Italië, Portugal, Tsjechië, België, Griekenland, Peru en Argentinië. En meer landen (o.a Zwitserland) zijn druk bezig met het valideren van deze gemakkelijke sneltest. Een CE-certificering voor gebruikt als zelftest voor consumenten is aangevraagd.

Goffin Molecular Technologies is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik, opslag, uitslag en uitleg van de sneltest en de eventueel daaruit voortvloeiende calamiteiten.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.