COVID speeksel sneltest

Deze sneltest maakt het mogelijk om op een gebruiks vriendelijkere manier de corona test uit te voeren
Deze test is ideaal voor bijvoorbeeld kinderen, gehandicapten en mensen die vaak moeten testen.
Een beetje speeksel als monster en u heeft binnen 15 minuten de uitslag.

De COVID speeksel sneltest van NewGene maakt gebruik van speeksel als monster en is daarom een niet-invasieve sneltest. De Corona speeksel sneltest is een immunochromatografische membraan test die zeer gevoelige monoklonale antilichamen gebruikt om nucleocapside-eiwit van SARS-CoV-2 te detecteren. Het reagens kussen bevat het colloïdaal goud geconjugeerd met het monoklonale antilichaam tegen het nucleocapside-eiwit van SARS-CoV-2. Het reactie membraan bevat de secundaire antilichamen voor het nucleocapside-eiwit van SARS-CoV-2. Bij deze methode zijn slechts een paar druppels speeksel en extractiebuffer nodig en de resultaten zijn binnen 15 minuten zichtbaar. De test hoeft niet door een getraind persoon te worden uitgevoerd. Het kan door iedereen worden gebruikt en is ook voor privégebruik.FEATURES

  • Niet-invasief
  • Sensitiviteit 97,3%
  • Specificiteit 99,2%
  • Makkelijk te gebruiken
  • Verder niks nodig
  • CE-IVD gekeurd

BENEFITS

  • SPEEKSEL ALS MONSTER. De manier van monster afname van deze kit maakt het super makkelijk en is niet-invasief. Het maakt de test gebruiksvriendelijk. 
  • TER PLEKKE. Met deze kit is het mogelijk om overal een coronatest af te leggen.
  • GEMAKKELIJK. Door het simpele ontwerp kan iedereen de test afleggen.

Like Abbott, Roche, and Quidel, this test is registered in Europe and in possession of a valid CE and TüV certificate. This test also meets the minimum requirements of the RKI and PEI (the German RIVM) and is included in the BfArM list. The Federal Institute for Drugs and Medical Devices is an independent higher federal authority within the portfolio of the Federal Ministry of Health in Germany. The NewGene saliva test has been registered in several countries including France, Italy, Portugal, Czech Republic, Belgium, Greece, Peru, and Argentina. And more countries (including Switzerland) are busy validating this easy quick test. CE certification for use as a consumer self-test has been requested. Due to the non-invasive sample collection, the rapid test is also ideal for use on children, the elderly, persons with disabilities.

Goffin Molecular Technologies is not liable for incorrect use, storage, results, and explanation of the rapid test and any resulting calamities.


Deze test is net zoals Abbott, Roche en Quidel geregistreerd in Europa en in bezit van een geldig CE en TüV certificaat. Ook voldoet deze test aan de minimum eisen van de RKI en PEI (het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst. Het Federaal Instituut voor Drugs en Medische Hulpmiddelen is een onafhankelijke hogere federale autoriteit binnen de portefeuille van het Federale Ministerie van Volksgezondheid in Duitsland. De NewGene speekseltest is in meerdere landen geregistreerd waaronder: Frankrijk, Italië, Portugal, Tsjechië, België, Griekenland, Peru en Argentinië. En meer landen (o.a Zwitserland) zijn druk bezig met het valideren van deze gemakkelijke sneltest. Een CE-certificering voor gebruikt als zelftest voor consumenten is aangevraagd. Vanwege de niet-invasieve monsterafname is de sneltest ook ideaal voor gebruik bij kinderen, ouderen, personen met een handicap.


Goffin Molecular Technologies is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik, opslag, uitslag en uitleg van de sneltest en de eventueel daaruit voortvloeiende calamiteiten.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.