Cryptosporidium Microsporidies qPCR kit

ParaGENIE Cryptosporidium Microsporidies Real-Time PCR kit

De Cryptosporidium Microsporidies qPCR kit is een kwalitatieve quadruplex PCR dat de sequensies van Cryptosporidium sppEnterocytozoon bieneusi en Encephalitozoon intestinalis target. Specifiek de detectie van Cryptosporidium spp: Cryptosporidium parvum, Cryptosporidium hominis, Cryptosporidium felis, Cryptosporidium cuniculus, Cryptosporidium viatorum, Cryptosporidium ubiquitum, Cryptosporidium horse genotype, Cryptosporidium meleagridis, Cryptosporidium erinacei en Cryptosporidium chipmunk genotype. Deze kit is gevalideerd op ontlasting (vers, bevroren en gefixeerd). Het heeft een analytische gevoeligheid van 30 kopieën voor Cryptosporidium spp, 10 kopieën voor Enterocytozoon bieneusi en 20 kopieën voor Encephalitozoon intestinalis.

Deze qPCR kit is gevalideerd op: Roche Diagnostics® (LightCycler® 480 real-time instrument I & II), BioRad (CFX96 real-time PCR detection system), Applied Biosystems® (ABI7500 real-time PCR system).

Kenmerken:
– CE-IVD
– Gebruiksklare mix
– Inclusief interne controle
– Ontlasting

PCR-tests die Goffin Molecular Technologies aanbiedt, zijn Europese kwaliteitsproducten. Onze tests voldoen aan de hoogste normen op de markt die worden aanbevolen door de WHO.

Wij garanderen een stabiele aanvoer. Goffin Molecular Technologies is in staat om wekelijks genoeg testen in Nederland af te leveren aangezien we er genoeg op voorraad hebben.

Als u meer informatie over de kit wilt ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar info@goffinmt.com.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.