De RSV test van Capilia

De RSV test biedt u een snelle en betrouwbare detectie van het RS virus

De RSV test van Capilia is een test die snel en betrouwbaar het RS virus detecteert. Het RS virus is een virus dat luchtweginfecties veroorzaakt. Het is een belangrijke oorzaak van infecties van de onderste luchtwegen en ziekenhuisbezoeken tijdens de kindertijd en kindertijd. De symptomen zijn meestal mild en zijn vaak niet te onderscheiden van die van verkoudheid. Bij sommige kinderen kan het RS-virus echter bronchiolitis veroorzaken, wat leidt tot ernstige aandoeningen van de luchtwegen die ziekenhuisopname vereisen en in zeldzame gevallen de dood tot gevolg hebben.

Diagnose is moeilijk omdat de eerste symptomen vergelijkbaar kunnen zijn met die veroorzaakt door andere infectieuze agentia. Er zijn geen antivirale middelen om RS-virusinfecties te behandelen, dus de behandeling is grotendeels gericht op de symptomen. Omdat het RS-virus zeer besmettelijk is, kan een snelle diagnose en snelle behandeling een positief effect hebben op de volksgezondheid.

Capilia RSV Neo kan een snelle en nauwkeurige detectie bieden van RS-virusantigenen van symptomatische patiënten. Er zijn geen speciale instrumenten of apparatuur nodig.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.