SENTiNAT X48

De SENTiNAT X48 is een apparaat voor nucleïnezuur extractie en voorbereiding van PCR reactie

De SENTiNAT® X 48 is Sentinel’s geautomatiseerde platform voor extractie en zuivering van nucleïnezuren en PCR-installatie. Het instrument is in staat om tot 24 + 24 monsters per run te extraheren en automatisch de PCR-reactie op te zetten in verschillende verbruiksartikelen (PCR-plaat, 8 buisjesstrips, enkele buis). Het systeem kan het monster rechtstreeks uit de primaire buis analyseren en kan met verschillende monstermatrixen werken. Het systeem maakt de volledige traceerbaarheid van de monsterresultaten mogelijk.

Het instrument is gevalideerd voor verschillende soorten primaire monsters, zoals bloed, serum, plasma, sputum, ontlasting en nog veel meer. Het heeft een magnetische kop voor het extraheren van kralen. De verschillende verbruiksartikelen voor de SENTiNAT X 48 kunt u hier vinden.

 KENMERKEN

  • Traceerbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Slim
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilig
  • Tijd besparend

VOORDELEN

  • GEAUTOMATISEERD. Van sample tot PCR-setup.
  • MEERDERE MONSTERS. Maximaal 48 monsters per run

Sentinel heeft verschillende PCR kits, als voorbeeld de COVID-19 multi kit.

STATNAT COVID-19 multi kit

De makkelijke RT-PCR kit voor COVID-19 detectie:

De STAT-NAT ® COVID-19 MULTI is een gevriesdroogde multiplex RT-PCR Real-time PCR kwalitatieve assays op basis van nucleïnezuuramplificatie voor de identificatie van een nieuw Coronavirus SARS-CoV-2 RNA in monsters van de menselijke luchtwegen. De test is een hulpmiddel bij de diagnose van de SARS-CoV-2-infectie (COVID-19).

Meer weten over dit product? Klik hier.

STATNAT Product Lijn

Sentinel’s STATNAT Lijn zijn kits voor PCR

STabilized Amplification Tecnology STAT-NAT®, de gemakkelijke manier om nucleïnezuur te testen. STAT-NAT® is de gepatenteerde technologie van Sentinel die ontwikkeld is met een nieuwe beschermende verbinding die de activiteit van enzymen gedurende een zeer lange tijd kan stabiliseren zonder temperatuur gecontroleerde opslagvereisten.

Meer weten over deze productlijn? Klik hier.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.