COVID-19 healgen sneltest

De snelste betrouwbare manier van COVID-19 testen

De Healgen Antigeen Corona test is gevalideerd en goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Dankzij de goedkeuring wordt de Healgen Corona test nu volop en grootschalig ingezet.

De Antigeen (AG) sneltest van Healgen is een Corona test met een uitzonderlijke hoge specificiteit en sensitiviteit. Uit verschillende onderzoeken, waaronder die van het RIVM, FDA, en Uppsala, is naar voren gekomen dat de Healgen Antigeen Corona sneltest (Rapid test) bij zowel de Nasofaryngeale als de nasale manier, uitzonderlijk goed presteert. Zie de test scores in de tabel hieronder

De Corona Antigeen test is zeer eenvoudig in gebruik, en in korte tijd gebruiksklaar. Een korte uitleg van de test is in onderstaand stappenplan weergegeven. Voor de volledige handleiding klick hier.

De goedgekeurde Corona test is op 2 manieren te gebruiken, en beide manieren werken op basis van een test-swab (wattenstaaf) welke in de neus wordt ingebracht. Manier 1 is een diepe neus swab (nasofyrangeal). Manier 2 is door een ondiepe swab in de neus (nasal).

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.