De hMPV test van Capilia

De hMPV test van Capilia biedt u een snelle en betrouwbare detectie van het humaan metapneumovirus.

De hMPV test van Capilia is bedoeld voor een snelle en betrouwbare test om het Humaan metapneumovirus (hMPV) te detecteren. Humaan metapneumovirus, voor het eerst geïdentificeerd in Nederland in 2001, is een RNA-virus dat behoort tot het Metapneumovirus-geslacht binnen de Pneumovirinae-subfamilie van de Paramyxoviridae-familie. hMPV is een virus dat luchtweginfecties kan veroorzaken. hMPV-infectie is een typische luchtweginfectie bij zuigelingen. Het is vergelijkbaar met respiratoire syncytiële (RS) virusinfectie en differentiatie van elkaar is moeilijk. hMPV-infectie is een belangrijke factor voor het induceren van bronchiolitis.

De meerderheid ervaart een primaire hMPV-infectie tijdens de kindertijd, en herinfectie komt vaak voor. Aangezien hMPV-infectie bij zuigelingen en ouderen vaak voorkomt en in ernst toeneemt, is vroege opsporing belangrijk.

Conventioneel worden genetische tests gebruikt voor de detectie van hMPV, maar het heeft enkele nadelen, zoals gecompliceerde manipulatie, speciale apparatuur en instrumenten en een bepaalde tijd om de testresultaten te verkrijgen. In vergelijking met genetische tests maakt dit product een snelle detectie van hMPV mogelijk, zonder dat speciale vaardigheden of instrumenten nodig zijn.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.