Influenza test van Capilia

De Capilia Flu neo test biedt u een snelle en betrouwbare detectie van influenza A en / of B.

De Influenza test van Capilia kan zorgen voor een snelle en nauwkeurige detectie van influenza A- en / of B-virale antigenen van symptomatische patiënten. Er zijn geen speciale instrumenten of apparatuur nodig.

Influenza verspreidt zich over de hele wereld in seizoensgebonden epidemieën, resulterend in ongeveer 3 tot 5 miljoen jaarlijkse gevallen van ernstige ziekte en ongeveer 250.000 tot 500.000 jaarlijkse sterfgevallen, oplopend tot miljoenen in sommige pandemische jaren. Veel voorkomende symptomen zijn koude rillingen, koorts, keelpijn, spierpijn, hoofdpijn, hoesten, zwakte / vermoeidheid en algemeen ongemak.

Diagnose is moeilijk omdat de eerste symptomen vergelijkbaar kunnen zijn met die veroorzaakt door andere infectieuze agentia. Het influenza A-virus komt meestal vaker voor en wordt in verband gebracht met de meest ernstige influenza-epidemieën, terwijl influenza B-infecties meestal mildere symptomen vertonen. Omdat het griepvirus zeer besmettelijk is, kan een snelle diagnose en snelle behandeling een positief effect hebben op de volksgezondheid. En het vermogen om onderscheid te maken tussen A- en B-antigenen kan de arts helpen om een ​​geschikte antivirale therapie voor te schrijven. Toediening van antivirale therapie binnen 48 uur na aanvang van de symptomen wordt aanbevolen voor een snellere vermindering van de symptomen en om virusuitscheiding te verminderen.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.