Multiplex RT-PCR COVID-19, Influenza en RSV (FluCoSyn)

COVID-19

De FluCoSyn is een Multiplex RT-PCR voor COVID-19, Influenza en RSV ontworpen voor de kwalitatieve bepaling van de aanwezigheid of afwezigheid van de volgende virussen in één enkele run:

  • SARS-CoV-2
  • Influenza A virus en Influenza B virus
  • Respiratoir syncytieel virus A en B

Alle drie de virussen zijn RNA-virussen, met overdracht van mens op mens die voornamelijk de longen en de luchtwegen infecteren. Deze virussen vormen wereldwijd een groot gezondheidsprobleem. Ze zijn er vooral in de winter en herfst. De griep is een epidemie en heeft mogelijk ernstige gevolgen, vooral voor ouderen. RSV is de belangrijkste oorzaak van bronchiolitis bij jonge kinderen. En SARS-CoV-2 is een virus dat tot een pandemie heeft geleid. De symptomen zijn variabel en omvatten gewoonlijk een griepachtige ziekte.

De FluCoSyn-test is gebaseerd op een enkele Multiplex RT-PCR-test die alle drie de virussen in één enkele reactie kan detecteren. De kit bevat één oligomix om de drie targets te detecteren, evenals een ingekapselde controle van de RNA-extractie en RT-PCR-remming. Deze controle maakt het mogelijk om te controleren op variaties die kunnen optreden tijdens de RNA-extractiestap en real-time PCR-amplificatie.

Influenza A en B worden gedetecteerd met FAM-gelabelde probes, RSV A en B met HEX-gelabelde probes en SARS-CoV-2 met Texas Red-gelabelde probes. CI-ARN wordt gedetecteerd met een CY5-gelabelde probe.

Kenmerken:

  • Snelle resultaten in minder dan 1u30m
  • Klinische gevoeligheid van> 99% (FLU A / B 96%) en een klinische specificiteit van> 99%
  • Gevalideerd op nasofaryngeale aspiratie
  • Biedt positieve, negatieve en interne controles.

Coronavirus PCR-tests die Goffin Molecular Technologies aanbiedt, zijn Europese kwaliteitsproducten die in Frankrijk worden geproduceerd. Onze tests voldoen aan de hoogste normen op de markt die worden aanbevolen door de WHO.

Wij garanderen u een stabiele levering. Goffin Molecular Technologies kan wekelijks voldoende testen in Nederland afleveren.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.