De Mycoplasma pneumoniae test van Capilia

De Mycoplasma test van Capilia biedt u een snelle en betrouwbare detectie van mycoplasma-pneumonie

De Mycoplasma pneumoniae test van Capilia is een test om snel en betrouwbaar Mycoplasma pneumoniae te detecteren. Mycoplasma-pneumonie is een type longontsteking dat wordt veroorzaakt door een bacterie die Mycoplasma pneumoniae wordt genoemd. Mycoplasma-pneumonie verschilt van die veroorzaakt door pneumokokken en wordt daarom atypische longontsteking genoemd. Er wordt gezegd dat Mycoplasma-pneumonie verantwoordelijk is voor 30% tot 40% van de atypische longontsteking. Mycoplasma pneumoniae is het kleinste, zichzelf replicerende micro-organisme dat biologisch geclassificeerd is als een bacterie. In tegenstelling tot andere bacteriën heeft het echter geen celwanden.

Mycoplasma-pneumonie vertoont over het algemeen symptomen van hoesten, koorts, hoofdpijn en malaise en is niet te onderscheiden van verkoudheid, een factor die diagnose en behandeling vaak vertraagt. Mycoplasma-pneumonie treft voornamelijk kinderen in de voorschoolse en schoolgaande leeftijd en jonge volwassenen. De incubatietijd van infectie tot het begin is over het algemeen 1 tot 3 weken, maar kan oplopen tot 4 weken. Daarom kan de infectie zich verspreiden in gemeenschappen zoals scholen en bedrijven. Om verspreiding van de infectie te voorkomen, is een betrouwbare diagnose in een vroeg stadium vereist.

Testmethoden omvatten bacteriële isolatie, antilichaamtesten en bacteriële DNA-detectie. Deze methoden leveren echter problemen op, zoals gecompliceerde procedures, waarvoor speciale apparatuur of instrumenten nodig zijn en het tijd kosten om testresultaten te verkrijgen. In vergelijking met deze methoden maakt Capilia Mycoplasma een snelle detectie van Mycoplasma pneumoniae mogelijk, zonder dat speciale vaardigheden of instrumenten nodig zijn.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.