Voorkom contaminatie om de nauwkeurigheid van uw resultaten te verbeteren

Voorkom contaminatie om de nauwkeurigheid van uw resultaten te verbeteren

Heeft u moeilijkheden met de interpretatie van uw resultaten als gevolg van contaminatie?
Wilt uw de nauwkeurigheid van uw resultaten vergroten?

Contaminaties zijn een veelvoorkomend probleem in laboratoria voor onderzoek, kwaliteitscontrole of klinische diagnostiek. Bij een moleculaire microbiële analyse kan verontreiniging optreden en enorme moeilijkheden veroorzaken bij de interpretatie van de resultaten: het uitsluiten van contaminatie en beslissen of de gevonden micro-organismen echt zijn, kan een uitdaging zijn.

Voor bestrijding tegen contaminatie, moet als eerst de bron van verontreiniging geïdentificeerd worden. Er kunnen verschillende bronnen van verontreiniging zijn, een contaminatie via reagentia is een van de schadelijkste. Bij een observatie worden laboratoria vaak geconfronteerd met de noodzaak om een complete nieuwe reagentia set te gebruiken in de hoop dat ze niet besmet zijn. Niet zo geruststellend en efficiënte oplossing, toch?

Al jaren richt Molyzm zich op het aanpakken van deze kwestie en heeft een zeer gevoelige ultra-zuivere reagentia, gegarandeerd vrij van microbiële DNA “DNA-free” ontwikkeld. In onderstaande video zijn de voordelen van DNA-vrije reagentia te zien.