Onze nieuwe partner,
Sentinel !

Goffin is trots om te kunnen aankondigen dat wij de exclusieve distributeur zijn van Sentinel Diagnostics in de Benelux. Sentinel Diagnostics is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van In Vitro Diagnostics (IVD). Sentinel staat bekend om zijn hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare IVD-tests voor klinische diagnose. Ze behoren tot de grootste fabrikant in Europa op hun werkterrein. Ze zijn actief op drie gebieden: klinische en immuunchemie (CI), fecale immunochemische tests (FIT) en moleculaire diagnostiek (NAT).

Een van Sentinel’s nieuwste ontwikkelingen is de SENTiNAT200. Een flexibele, snelle, compacte robotwerkstation om assays en monstervoorbereiding efficiënt te automatiseren, inclusief twee real-time thermische cyclers om alle stappen van monster tot het eindresultaat te beheren.

Sentinel heeft naast de SENTiNAT200 een groot aanbod aan kits die uitgevoerd kunnen worden op het apparaat. Een voorbeeld is STATNAT COVID-19 Multi kit. Dit is een kit voor COVID-19 detectie. In combinatie met de SENTiNAT200 is het mogelijk van monster tot resultaten in minder dan 2 uur. Andere STATNAT Kits zijn hier te zien.

Do you have any questions?

Ask them here

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.