Bespaar tijd tijdens isolatie van microbieel DNA

Brengt u uren door op het laboratorium om microbieel DNA van humane of dierlijke monsters te isoleren? Wilt u deze werkdruk verminderen en tegelijkertijd een hoge gevoeligheid van uw resultaten garanderen?

De MolYsis™ technologie maakt het mogelijk om  gastheer DNA uit te putten om verrijkt microbieel DNA te isoleren. Dit proces kan worden gebruikt bij verschillende monsters zoals vloeistoffen, weefsel en swabs en is volledig geautomatiseerd met behulp van de SelectNA™plus-robot. Alle componenten die voor de SelectNA™plus-robot gebruikt worden, zijn DNA-vrij. Hierdoor wordt het risico op door reagentia overgedragen contaminatie en contaminatie door omgevingsbronnen beperkt, ook omdat de ‘hands-on’ tijd aanzienlijk verminderd wordt. 

U hoeft alleen de voorgevulde cartridge en uw klinische monsters in de SelectNA™plus-robot te laden en in 90 tot 120 minuten wordt er microbieel DNA van 1 tot 12 monsters autonoom geïsoleerd.

Onderstaande video geeft u meer inzicht in de SelectNA™plus-robot en de isolatie methode.

Goffin Molecular Technologies biedt specifieke kits aan voor diagnostische- en onderzoeksdoeleinden. 

  • Micro-Dx™ CE-IVD- kits voor routinematig diagnostiek – volledig geautomatiseerde extractie van pathogeen DNA en PCR analyse met verschillende monsters.
  • MolYsis™-SelectNA™plus kits voor klinisch onderzoek – volledig geautomatiseerde microbiële DNA-extractie direct uit monsters en geschikt voor verdere moleculaire analyse. 

Meer producten van Molzym kunt u hier vinden.