Sentinat200

SENTiNAT® 200 is het nieuwe walk-away systeem
dat in staat is om:
een complete oplossing te bieden voor kwantitatieve/ kwalitatieve PCR moleculaire biologie gevriesdroogde kits.
Probeer de SENTINAT200 vrijblijvend uit.

Sentinel’s moleculaire portfolio is gebouwd op de gepatenteerde technologie STAT-NAT (Stabilized Amplification Technology – Nucleic Acid Testing), die is gebaseerd op een nieuwe beschermende verbinding, die de activiteit van enzymen voor een zeer lange tijd kan stabiliseren en opslag en verzending mogelijk maakt bij kamertemperatuur. Alle producten van STAT-NAT zijn gevriesdroogd wat een langdurige opslag garandeert.

Een flexibel, snel en compact robotwerkstation voor het efficiënt automatiseren van assays en monstervoorbereiding, inclusief twee realtime thermische cyclers om alle stappen van monster tot eindresultaat te beheren. De SENTiNAT®200 is een nieuw walk-away systeem dat een complete oplossing kan bieden voor kwantitatieve / kwalitatieve PCR moleculaire biologie gevriesdroogde kits. Het platform wordt gecompleteerd door de automatische software voor resultaat evaluatie. In elke sessie verwerkt de SENTiNAT®200 de extractie en zuivering van 48 monsters en kan tot 96 tests uitvoeren dankzij twee geïntegreerde thermische cyclers met magnetische inductieverwarming / -koelingstechnologie.

Binnen deze productlijn zijn er STAT-NAT-kits beschikbaar voor verschillende ziekten, ze hebben 5 categorieën: virologie, gezondheidszorggerelateerde infecties, parasitologie, luchtweginfecties en farmacogenetica. Op dit moment zijn er 10 verschillende kits en zijn er 9 kits in ontwikkeling. Alle STAT-NAT Kits zijn beschikbaar in een open configuratie en gevalideerd op de meest voorkomende PCR-instrumenten.KENMERKEN

  • Volledig in het dek geïntegreerd monster tot resultaatoplossing
  • Extractietechnologie op basis van magnetische beads
  • Flexibiliteit dankzij de beschikbaarheid van twee geïntegreerde onafhankelijke qPCRs-thermocyclers
  • Snelle qPCR om de doorlooptijd (TAT) te versnellen
  • Resultaten in minder dan 2 uur
  • Breed portfolio van compatibele gevriesdroogde kits op basis van STAT-NAT® gepatenteerde gepatenteerde technologie

 

Naast de SENTiNAT200 heeft Sentinel een breed scala aan kits die op het apparaat kunnen worden uitgevoerd. Een voorbeeld is STATNAT COVID-19 Multikit. Dit is een kit voor COVID-19-detectie. In combinatie met de SENTiNAT200 is het mogelijk van monster tot resultaat in minder dan 2 uur.

STATNAT COVID-19 multi kit

De makkelijke RT-PCR kit voor COVID-19 detectie:

De STAT-NAT ® COVID-19 MULTI is een gevriesdroogde multiplex RT-PCR Real-time PCR kwalitatieve assays op basis van nucleïnezuuramplificatie voor de identificatie van een nieuw Coronavirus SARS-CoV-2 RNA in monsters van de menselijke luchtwegen. De test is een hulpmiddel bij de diagnose van de SARS-CoV-2-infectie (COVID-19).

Meer weten over dit product? Klik hier.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.