Presto CT/NG kit

De Presto Chlamydia en Gonorrhoeae kwalitatieve real-time PCR Kit analyse van Goffin Molecular Technologies is een snelle, innovatieve en robuuste detectiemethode voor: seksueel overdraagbare aandoeningen in humane monsters.
De presto CT/NG kit is een betrouwbare commerciële vervanger voor homebrewed kits.

De presto CT/NG kit is een van de weinige kits die dubbele infecties kan detecteren, in Nederland beschikt Goffin 30 procent van de totale markt met deze presto CT/NG kit. De Presto CT/NG kit onderscheidt zich door het feit dat het gebruik maakt van een IAC. Dit is een Isolatie en amplificatie controle en deze wordt toegevoegd voordat de isolatie wordt uitgevoerd. De functie van deze controle is dat de efficientie van de isolatie gemonitort en gecontroleerd wordt. Bij een fout in de isolatie is er geen IAC aanwezig in een van de monsters. De juiste manier van het toevoegen van de controle is om een controle toe te voegen met een bepaalde hoeveelheid dat deze negatief wordt op het moment dat de detectie van CT of NG gelinkt is aan een hoog positief monster. Bij een sterk positief signaal is de IAC negatief, hiermee kan inhibitie niet uitgesloten worden, hiervoor hebben we selectoren. Oftewel als CT en/of NG hoog-positief is dan is IAC negatief en worden selectoren gebruikt om IAC te versterken. 

SPECIFICATIES

  • CE-IVD
  • Hoge specificiteit NG detectie
  • Detectie van ALLE CT serovars
  • Sensitiviteit 100%/ Specificiteit 99,8%

VOORDELEN van de presto kit CT/NG

  • HOMEBREW PRIJZEN. Deze kit is net zo kosteneffectief als uw zelfgemaakte versie. Bel ons en we leggen je uit waarom!
  • GEMAAKT VOOR DOELEINDEN MET EEN HOGE DOORVOER. De kit is speciaal ontwikkeld voor geautomatiseerde systemen zoals de Roche Flow wat deze kit in elk opzicht uniek maakt!
  • LAAG OVERSCHOT VOLUME. Met de unieke Presto 500-kit verliest u alleen reagentia vanwege het dode volume aan het begin. Als je eenmaal bent begonnen, verlies je geen reagentia meer, wat deze kit erg handig maakt met een prijs die kan concurreren met je zelfgemaakte brouwsel.
  • KLAAR VOOR GEBRUIK MASTERMIX. Primers, probes, buffers, reagentia en Taq-Polymerase, het is er al, klaar voor gebruik in de mastermix. Geen tijdrovende behandeling en geen bederf van de overtollige vers gemaakte mastermix meer!
  • DETECTIE VAN DUBBELE INFECTIES. Door het gebruik van de zogenaamde selectors die in de kit zitten, worden ook dubbele infecties gedetecteerd. Vraag ons alles over deze unieke eigenschap.
  • GEEN BEVESTIGING NODIG. Het is de meest specifieke test die beschikbaar is, wat betekent dat bevestiging nooit nodig is.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.