qPCR kit Aspergillus fumigatus en TR34/L98H resistenties

MycoGENIE Aspergillus fumigatus and resistances TR34/L98H

De qPCR kit voor Aspergillus fumigatus en  TR34 / L98H resistenties is een kwalitatieve quadruplex PCR die zich richt op 28s rDNA van Aspergillus fumigatus en TR34 / L98H-mutaties. Deze kit is gevalideerd op serum, plasma, sputum, BAL, verse en bevroren weefsels. Het heeft een analytische gevoeligheid van 6 kopieën voor de monocopy-genen (mutaties TR34 / L98H) en 1 kopie voor het multicopy-gen (Aspergillus fumigatus rDNA).

De kit is gevalideerd op: Roche Diagnostics® (LightCycler® 480 real-time instrument I & II) Bio-Rad (CFX96 real-time PCR-detectiesysteem), Applied Biosystems® (ABI7500 real-time PCR-systeem), Cepheid® (SmartCycler II ®), Agilent Technologies (MX3000P qPCR-systeem) en Qiagen (Rotorgene).

Kenmerken:
– Voor biopsieën, luchtwegmonsters en sera
– Doelwit is Aspergillus fumigatus en de resistentiemutaties TR34 / L98H
– Gebruiksklare mix en interne- en positieve controles
– 48 testen in elke kit
– CE-IVD

PCR-tests die Goffin Molecular Technologies aanbiedt, zijn Europese kwaliteitsproducten die in Oostenrijk worden geproduceerd. Onze tests voldoen aan de hoogste normen op de markt die worden aanbevolen door de WHO.

Wij garanderen een stabiele aanvoer. Goffin Molecular Technologies is in staat om wekelijks genoeg testen in Nederland af te leveren aangezien we er genoeg op voorraad hebben.

Als u meer informatie over de kit wilt ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar info@goffinmt.com.

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.