SelectNA™ plus

De complete oplossing voor een brede diagnose van pathogenen: geautomatiseerde isolatie van microbieel DNA uit Klinische monsters.

Molzym Automation

De MolYsis ™ -technologie van SelectNA Plus is een benadering voor selectieve lysis van menselijke cellen en afbraak van vrijgemaakt menselijk DNA, gevolgd door isolatie van gezuiverd microbieel DNA. In een lange lijst van publicaties wordt van MolYsis ™ gedocumenteerd dat het een krachtig hulpmiddel is om minimale hoeveelheden microbieel DNA van een breed scala aan klinische materialen aan ultragevoelige moleculaire testen te leveren.

Nu heeft Molzym voor het eerst een volledig geautomatiseerd walk-away-systeem ontwikkeld, SelectNA ™ plus, dat klinisch materiaal voortbrengt via de MolYsis ™ -methode. Voor de automatische extractie en real-time PCR-diagnose van pathogeen-DNA een kit, Micro-Dx™ is voorzien.

SelectNA Plus is de instrumentele component van het complete systeem, Micro-Dx™. Het instrument wordt gebruikt voor de volledig geautomatiseerde extractie en zuivering van pathogeen-DNA uit volbloed en andere primaire lichaamsvloeistoffen, wattenstaafjes en weefselmonsters op basis van de MolYsis ™ -technologie. SelectNA ™ plus bespaart aanzienlijk tijd in het meest arbeidsintensieve deel, DNA-isolatie, en vermindert tegelijkertijd fouten door behandeling. De uiterst compacte automaat vermijdt luchtgedragen en kruisbesmetting tijdens pre-analyse en vermindert zo vals-positieve resultaten bij PCR- of Real-Time PCR-analyses.

Voordelen:

  • Innovatieve wegloop pathogeen DNA-extractie
  • Technologie voor het verwijderen van menselijk DNA (MolYsis ™)
  • Gevalideerd voor primair steriele lichaamsvloeistoffen en weefsels
  • DNA-vrije verbruiksartikelen en reagentia
  • Tafelmodel
  • Flexibel: 1 tot 12 monsters
  • Superieure diagnostische prestaties
  • Geschikt voor Next Generation Sequencing


Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.