Streptokok A test van Capilia

De Capilia Strep A test biedt u een snelle en betrouwbare detectie van Streptococcus A

De Streptokok A test is een test voor snelle en betrouwbare detectie van Bèta-hemolytische streptokokken van groep A. Bèta-hemolytische streptokokken van groep A zijn de belangrijkste bacteriën die faryngitis en tonsillitis bij kinderen veroorzaken, en worden van mens op mens overgedragen door druppelinfectie. Als de infectie langdurig aanhoudt, kunnen glomerulonefritis, reumatische koorts en andere complicaties optreden. Bovendien is gemeld dat een fulminante hemolytische streptokokkeninfectie binnen korte tijd tot een fatale afloop leidt. Er is ook gemeld dat orale antibioticatherapie met penicilline koorts onmiddellijk kan verminderen en de bacteriën binnen 24 uur na medicatie bijna niet-infectieus kan maken.

Aangezien GABHS zeer besmettelijk is, kan een snelle diagnose en snelle behandeling van deze infecties een positief effect hebben op de volksgezondheid. De snelle diagnose van deze infecties is echter moeilijk omdat de eerste symptomen vergelijkbaar kunnen zijn met die veroorzaakt door andere infectieuze agentia.

Capilia Strep A kan zorgen voor een snelle en nauwkeurige detectie van antigenen van GABHS (Streptococcus pyogenes) van symptomatische patiënten. Er zijn geen speciale technieken of instrumenten vereist

Fill in the form

and ask
us anything about our products

After completion, Goffin Molecular Technologies will contact you as soon as possible.